Taşlıçay Gençlik Merkezi Üyeleri Çocukların Yüreğine Dokunuyor

Taşlıçay Gençlik Merkezi Üyeleri Çocukların Yüreğine Dokunuyor
Ağrı’nın Taşlıçay Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü etkinliklerle çocukların yüzlerinde tebessüm, kalplerinde ise sevinç oluşturmaya devam ediyor.

"Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Kumluca Köyü Şehit Uzman Hüseyin Kaya İlk ve Ortaokulundaki öğrencilerle bir oraya gelen Taşlıçay Gençlik Merkezi üyeleri, düzenledikleri etkinliklerde çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedefliyor. Ziyaret sırasında çeşitli oyunlar, el sanatları atölyeleri ve sportif faaliyetler düzenlenirken, çocukların neşeli anları objektiflere yansıdı. Gençlik merkezi personeli, çocuklara yönelik rehberlik çalışmaları da gerçekleştirerek, onların kişisel gelişimlerine katkıda bulundu.

whatsapp-image-2024-10-09-at-17-38-02.jpeg

Taşlıçay Gençlik Merkezi yetkilileri, bu tür projelerle kırsal bölgelerdeki çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına destek olmayı amaçladıklarını belirterek; “Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, bizim için en büyük mutluluktur. Her çocuk özel ve değerlidir; bu yüzden onların yanındayız” dedi.

Yetkililer, projenin farklı köylerde de devam edeceğini vurgulayarak:

"Merkezim Her Yerde projesi, gençlik merkezlerinin faaliyetlerini köylerdeki çocuklara ulaştırarak onların sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerden faydalanmalarını sağlıyor. Taşlıçay Gençlik Merkezi de bu proje kapsamında daha fazla çocuğa ulaşmayı ve onların yüzünde bir tebessüm oluşturmayı hedefliyor. Bu tür etkinliklerle hem çocukların hem de ailelerin gönlünde yer edinen Taşlıçay Gençlik Merkezimiz, bölgedeki sosyal projeleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-10-09-at-17-38-01-1.jpeg

whatsapp-image-2024-10-09-at-17-38-01.jpeg

whatsapp-image-2024-10-09-at-17-38-02-1.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.