TCDD işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?

TCDD işçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 109 yeni personel alımı için ilan yayımladı.

Bu alım kapsamında, 84 tren teşkil işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi istihdam edilecek. İlgili ilan Resmi Gazete'de yer aldı ve alımlar, belirli illerde gerçekleşecek.

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

TCDD işçi alımı için başvurular, KPSS şartı dikkate alınarak 6 Eylül'e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak. İllere göre iş gücü talepleri İŞKUR’da yayımlanacak. Aranan nitelikler, başvuru için gereken belgeler, evrak teslim tarihleri, sözlü sınav tarihleri ve diğer detaylar TCDD’nin resmi internet sitesi (http://www.tcdd.gov.tr/) üzerinden duyurulacak.

Başvuru Şartları ve Süreç

Başvuru yapacak adayların, İŞKUR’un ilan ettiği şartları sağlaması ve 31 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Başvuru süreci tamamlandığında, İŞKUR tarafından belirlenen nihai listede yer alan adaylar, belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmek zorunda olacak.

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

Alımlar, Türkiye genelinde İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinde gerçekleştirilecek.

Bu illerde görev alacak 109 işçi için başvuru süreci ve diğer detaylara ilişkin güncel bilgilere, TCDD ve İŞKUR’un resmi sitelerinden erişilebilir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.