Teoman Alili Neden Öldü?

Teoman Alili Neden Öldü?
Teoman Alili Neden Öldü? Teoman Alili Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşında Öldü? Teoman Alili Ölüm Sebebi Nedir?

Haber spikeri Teoman Alili'nin Koronavirüs Nedeniyle Vefatı

Ulusal Kanal'ın ana haber sunucusu olan gazeteci Teoman Alili, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Alili için "Gerçek bir devrimciydi" ifadesini kullandı.

Teoman Alili, Ulusal Kanal'da ana haberlerin sunucusu olarak görev yapıyordu. Geçen hafta koronavirüs teşhisi konulduktan sonra Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi görmeye başlamıştı. 43 yaşında hayatını kaybeden Alili'nin, ana haber bültenini kapatırken kullandığı "Varlığım Türk varlığına emanet olsun" sözünü sevenleri sosyal medyada tekrarladı. Ergenekon soruşturmaları döneminde gözaltına alınan ve Makedonya vatandaşı olduğu gerekçesiyle sınır dışı edilen Teoman Alili, 4 yıl sonra Türkiye'ye dönebilmişti.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu, Alili için başsağlığı mesajı yayınlarken, "Teoman! Resneli Niyazi'ye, Talat Paşa'ya, Mustafa Kemal'e bizden selam söyle... Aynı senin gibi, onların izinde biz de bu milletin fedaisi olacağız. Vatan sağ olsun!" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'a bağlanarak, "Türk milletinin başı sağ olsun. Gökten bir yıldız kaydı. O bir iyimserlik timsali. Bir anı yok karamsar olduğu. Bırakalım bir saati, bir gün, bir an bile kimse onu karamsar görmemiştir. Hep iyimser, hep umutlu. Çünkü gerçek bir devrimciydi" şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.