• Haberler
  • Ağrı
  • Vali Mustafa Koç'tan Rektör Gülçin'e hayırlı olsun dileği

Vali Mustafa Koç'tan Rektör Gülçin'e hayırlı olsun dileği

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. İlhami Gülçin, Ağrı Valisi Mustafa Koç'u makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. İlhami Gülçin, protokol ziyaretleri kapsamında Ağrı Valisi Mustafa Koç’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Vali Mustafa Koç, yeni görevine başlayan Prof. Dr. İlhami Gülçin’e “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, üniversite ve şehir adına başarılı bir görev süreci temennisinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Ağrı’nın eğitim ve yükseköğretim alanındaki gelişimi üzerine de genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Prof. Dr. Gülçin, ziyarette üniversitenin mevcut durumu, hedefleri ve planlanan akademik çalışmalar hakkında genel bilgiler verdi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin sadece kentin değil, bölgenin gelişiminde de önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Gülçin, üniversite-şehir iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Ağrı Valisi Mustafa Koç ise üniversitenin şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına sunduğu katkıların önemine değinerek, Valilik olarak her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Koç, Prof. Dr. Gülçin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, görev süresinin hem üniversite hem de şehir için verimli ve hayırlı olmasını temenni etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme