Yeni İlçe Başkanları Görevlerine Başladı

Yeni İlçe Başkanları Görevlerine Başladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle atanan yeni Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Sıddık Aldemir ile Hamur İlçe Başkanı Reyis Ülgay için devir teslim töreni düzenlendi.

İl başkanlığında parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen törene katılan Ruken Kilerci, görev süresi sona eren önceki Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı ve ekibine teşekkür etti. Ruken Kilerci, Aldemir’e ise yeni görevinde başarılar dileyerek, “Serhat şehrimiz Ağrı için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkez İlçe Başkanlığı görevlendirmesinin ardından AK Parti Hamur İlçe Başkanlığı’nda da bayrak değişimi gerçekleşti. Ruken Kilerci ve Ak Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Hamur İlçe Başkanlığı’na atanan Reyis Ülgay’ın devir teslim törenine katıldı. İlçe teşkilatı ve vatandaşların da yer aldığı törende, eski başkan Übeyit Bağlan’a özverili çalışmaları için teşekkür eden Kilerci, yeni başkan Ülgay’a görevinde başarılar dileyerek, “Hep birlikte Hamur ilçemizin gelişimi için çalışacağız” vurgusu yaptı.

whatsapp-image-2024-10-04-at-16-40-21-1.jpeg

Her iki devir teslim töreninde de parti teşkilatının güçlü bir şekilde yoluna devam edeceği mesajı veren Milletvekili Kilerci, “AK Parti birlik ve beraberlik içinde çalışarak Ağrı’ya hizmet etmeye devam edecek. Görev değişimleri yeni bir başlangıçtır, her görev devri yeni bir heyecan ve enerji getirir. Ağrı için hep birlikte daha büyük işler başarmaya devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2024-10-04-at-16-40-21.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum