Ağrı'da 1 ayda 150 kaza oldu

Ağrı'da 1 ayda 150 kaza oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç, aldıkları tüm önlemlere rağmen Ağrı’da 2024 yılı Eylül ayı içerisinde 150 trafik kazası meydana geldiğini belirterek, “Trafik kazalarında 133 vatandaşımız yaralandı" dedi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, aldıkları tüm önlemlere rağmen Ağrı’da 2024 yılı Eylül ayı içerisinde 150 trafik kazası meydana geldiğini belirterek, “Trafik kazalarında 133 vatandaşımız yaralanmış, çok şükür bu trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşımız olmamıştır” dedi.

Ağrı Valiliği toplantı salonunda asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile birlikte kentteki güvenlik konuları hakkında bilgi aktaran Vali Mustafa Koç; asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlar, göçmen kaçakçılığı, siber ile trafik konularında eylül ayında yürütülen çalışmalara ait bilgileri paylaştı. Trafik olayları verileri hakkında bilgiler veren Vali Koç, “İlimizde, trafik kazalarını azaltmak amacıyla hız sınırlarına uyulması, yaya geçitlerinin belirgin hale getirilmesi ve düzenli denetimlerin yapılması gibi önlemler alınmaktadır. 2024 yılı eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşabilmesi için sürücülerimize hız sınırlarına uymaları ve özellikle okul bölgelerinde dikkatli olmaları çağrısında bulunuyoruz.

Kıymetli hemşehrilerim, değerli basın mensupları bu minvalde sizlerle trafik olayları ile ilgili eylül ayı verilerini de paylaşmak istiyorum. Maalesef aldığımız tüm önlemlere rağmen ilimizde 2024 yılı Eylül ayı içerisinde; 150 trafik kazası meydana gelmiş, 133 vatandaşımız yaralanmıştır. Çok şükür bu trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşımız olmamıştır” dedi.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.