Ağrı’da Sokaklar Yapraklarla Dolu

Ağrı’da Sokaklar Yapraklarla Dolu
Ağrı’da sonbaharın gelişiyle birlikte, şehrin cadde ve sokakları adeta sarı, turuncu ve kahverengi yapraklarla kaplandı.

Ağrı’da sonbaharın gelişiyle birlikte, şehrin cadde ve sokakları adeta sarı, turuncu ve kahverengi yapraklarla kaplandı.

Ağrı’nın sert kışına hazırlık niteliğinde olan bu mevsim, doğanın kendine has renk cümbüşünü sergilediği bir dönem olarak dikkat çekiyor. Ağaçlardan dökülen yapraklar, şehrin sokaklarına ayrı bir güzellik katarken, halk da sonbaharın bu doğal görsel şölenine tanıklık ediyor.

Ağrı’nın en işlek caddeleri ve sakin ara sokakları, sonbaharın simgesi haline gelen dökülen yapraklarla kaplandı. Sabah saatlerinde esen hafif rüzgârla birlikte hareket eden yapraklar, şehre masalsı bir atmosfer kazandırıyor. Özellikle doğaseverler ve fotoğraf meraklıları için bu manzaralar, kaçırılmayacak kareler sunuyor. Yürüyüşe çıkanlar, adeta bir yaprak halısının üzerinde yürüyormuş gibi hissediyor.

whatsapp-image-2024-10-08-at-00-06-25.jpegson1-001.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Ali Kuşçu isimli vatandaş, sonbaharın huzur dolu atmosferini yaşarken, park ve bahçelerde de sonbaharın getirdiği bu doğal güzelliklerin tadına vardıklarını belirtti. Ağaçlardan dökülen yapraklarla kaplanan alanların aileler ve çocuklar için keyifli bir oyun ve dinlenme mekanı haline geldiğini ifade eden Ali Kuşçu, “Şehir sakinleri olarak kış aylarının soğuk havası gelmeden önce sonbaharın yumuşak dokusunu hissetmenin tadını çıkarıyoruz. Ağrı’da sonbaharın gelmesi, doğanın kışa hazırlık sürecinin bir parçası olarak kabul ediliyor. Dökülen yapraklar, toprakla buluşarak doğanın döngüsünü tamamlamasına yardımcı olurken, bu süreç aynı zamanda şehrin de soğuk kış günlerine hazırlandığını simgeliyor. Kış mevsiminin çetin şartlarına karşı yapılan hazırlıklar başlamış olsa da, sonbaharın huzur veren görüntüsü, halkın kışı beklerken keyifli anlar yaşamasını sağlıyor” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-10-08-at-00-06-24.jpeg

whatsapp-image-2024-10-08-at-00-06-26.jpeg

whatsapp-image-2024-10-08-at-00-06-22.jpeg

son3.jpeg

son2.jpeg

Kaynak:Yasemin Salman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.