Ağrıspor Turgutlu'da puan arayacak

Ağrıspor Turgutlu'da puan arayacak
3. Lig 4. Grupta oynadığı 4 lig maçından puan alamayan Ağrı1970 Spor Kulübü, gözünü bu hafta deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçına çevirdi.

3. Lig 4. Grupta oynadığı 4 lig maçından puan alamayan Ağrı1970 Spor Kulübü, gözünü bu hafta deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçına çevirdi.

Sezona iddialı transferlerle giren ancak istediği futbolu bir türlü sahaya yansıtamayan Kolibri Ağrı 1970 Spor, ligde puan ile tanışamadı. Oynadığı 2 deplasman ve 2 iç saha maçından mağlubiyet ile ayrılan Ağrı ekibi, bu olumsuz gidişe Manisa'da son vermek istiyor.

Teknik Direktör Turgay Karatekin yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Ağrıspor’da futbolcuların hırsı teknik heyeti umutlandırıyor. Kendisi gibi puan ile tanışamayan Turgutluspor ile oynanacak karşılaşma öncesi yarın Manisa’ya hareket edecek olan Ağrıspor’da yönetim futbolcuların moralini düzeltmek için sık sık idmanları takip ederek futbolcular ile görüşüyor.

gen.jpeg

Bu hafta kötü gidişe dur demek istediklerini belirten Ağrı 1970 Spor Başkanı Mehmet Yıldırım, futbolculara ve teknik ekibe güvendiklerini söyledi. Kötü bir fikstürden geçtiklerini vurgulayan Başkan Yıldırım “Ligin iddialı ekipleri ve ilk haftalarda oynamamız aleyhimize oldu. Takımımız henüz oturmadan bu maçlara çıktı ve puan alamadık. Bu hafta inşallah İzmir’den puan ile döneceğimizi umuyorum. Manisa ve Ege'de ciddi bir taraftar kitlemiz var. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Turgutlu'da taraftarımız önünde inşallah 3 puanı alarak Ağrı’ya döneceğiz” ifadelerini kullandı.

gen1.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.