Ağrıspor Taraftarıyla Buluşuyor

Ağrıspor Taraftarıyla Buluşuyor
Ağrıspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçını deplasmanda oynayan Ağrı 1970 Spor, kendi sahasında taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ağrıspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçını deplasmanda oynayan Ağrı 1970 Spor, kendi sahasında taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Sezon öncesinde yaptığı yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Ağrıspor, hem sahada hem de tribünlerde büyük bir heyecanla izlenecek.

.Ağrıspor yönetimi, sezon başlamadan önce oluşturduğu transferlerle taraftarlarına güçlü bir kadro oluşturduğunun sinyallerini verdi. Hücum hattına bağlı olarak forvet, takımının gol yollarındaki performansını artırmayı hedefliyor.

Ağrıspor'un ilk maçında tribünlerde büyük bir coşku beklendiğini ifade eden Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, tüm taraftarları maça davet etti. Sitemize özel açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım “Özellikle yeni transferlerin performansı ve takımla beraberliği, taraftarlar arasında merakla beklenen konular arasında yer alıyor. Ağrıspor’un bu sezon umut dolu bir başlangıç yapmasını bekleyen taraftarlarımızı takımlarına tam destek vermeye çağırıyoruz. Onlar bizim her zaman itici gücümüz oldu. Bu yıl birlik ve beraberlik içerisinde olmamız bizi güçlendirecektir” dedi.

mac1.jpeg

Tüm taraftarlardan maça Ağrıspor formaları ile gelmelerini isteyen Başkan Yıldırım “Taraftarımız ile buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Oynayacağımız Kırıkkalespor maçına taraftarımızın desteği ile kazanarak moral bulmak ve üst sıralarda yer almak istiyoruz. Tüm halkımızı takımına sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

mac2.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.