Ceylan Kırtasiye’den 20. Yılına Özel Hediye Çeki Kampanyası

Ceylan Kırtasiye’den 20. Yılına Özel Hediye Çeki Kampanyası
Ağrı'nın köklü kırtasiyelerinden biri olan Ceylan Kırtasiye, kuruluşunun 20. yılını büyük bir coşkuyla kutluyor.

Ağrı'nın köklü kırtasiyelerinden biri olan Ceylan Kırtasiye, kuruluşunun 20. yılını büyük bir coşkuyla kutluyor. Eğitim ve öğretim yılı öncesinde müşterilerine özel bir hediye çeki uygulaması başlatan Ceylan Kırtasiye, 2024-2025 eğitim döneminin başlangıcında öğrencilere ve velilere büyük bir destek sunmayı hedefliyor.

Ağrı’nın Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Ceylan Kırtasiye, 20. yıl kutlamaları çerçevesinde, 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 300 TL, 3000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 600 TL değerinde hediye çeki kampanyası başlattı. Bu özel kampanya ile, müşteri memnuniyetini ön planda tutan kırtasiye, eğitim materyalleri alışverişlerinde tasarruf sağlamayı amaçlıyor.

304a8972.jpg

Karaköse Haber’e açıklamalarda bulunan Ceylan Kitap Kırtasiye’nin sahibi Ömer Yaşar, "Eğitim ve öğretim yılı başında başlattığımız bu hediye çeki uygulaması ile müşterilerimize katkıda bulunmak istiyoruz. 20. yılımızda, hem eğitim sürecine destek olmak hem de müşterilerimize teşekkür etmek adına bu kampanyayı düzenledik. Bu sayede, öğrencilerimizin ve velilerimizin ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmek bizler için büyük bir mutluluk kaynağı," şeklinde konuştu.

ceylan1.jpg

ceylan2.jpg

ceylan3.jpg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.