Dalbahçe Köyü’nde selin yaraları sarılıyor

Dalbahçe Köyü’nde selin yaraları sarılıyor
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Dalbahçe Köyü’nde meydana gelen sel felaketinin ardından köy yolları yeniden onarılıyor.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Dalbahçe Köyü’nde meydana gelen sel felaketinin ardından köy yolları yeniden onarılıyor.

Doğubayazıt ilçesindeki Dalbahçe Köyü, geçtiğimiz haftalarda meydana gelen sel felaketinin ardından yolları tahrip olmuştu. Köy içi yolların tahrip olması köy halkının günlük yaşamını olumsuz etkilerken, köy muhtarı Meryem Önkür’ün Doğubayazıt Kaymakamlığına yaptığı başvuru anında karşılık bularak köy yollarının düzeltilmesi için çalışmalar başlatıldı.

İlçe Özel İdaresine bağlı ekipleri köye gelerek çalışmalara başlarken Karaköse Haber’e açıklamalarda bulunan Köy Muhtarı Meryem Önkür, Kaymakam Murat Ekinci’ye minnettar olduklarını söyledi. İlçeye büyük hizmetleri olan Kaymakam Ekinci’nin seslerine anında kulak verdiğine vurgu yapan Muhtar Önkür “Köyümüzde yaşanan sel felaketinin ardından başvurumuza anında karşılık geldi. Köyümüz adına Kaymakamımız Murat Ekinci'ye ve Özel İdare Müdürümüz Kerim Arvasi'ye, özel idare ekibine teşekkür ederim. Bu çalışmalar köyümüzün ulaşım sorununu bir nebze olsun hafifletmiş durumda” dedi.

dal2.jpeg

Köy yollarının iyileştirilmesi için yalnızca kumlama çalışmalarının yeterli olmadığını vurgulayan Önkür, parke taşı döşeme talebinde de bulunarak, “İmkan oldukça ilçe kaymakamımızın köyümüze parke taşı döşemesi için desteklerini beklerim” ifadelerini kullandı.

dal.jpeg

Meryem Önkür, muhtar olarak köyüne hizmet getirme konusundaki kararlılığını ise şu sözlerle dile getirdi: “Benim en büyük amacım, köyümü geliştirmek ve köyüme hizmet getirmektir. Köyüme ufak bir hizmet de gelse dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum. Hizmet konusunda devletimin bana destek olmasını bekliyorum.”

dal1.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.