Doğa Kartpostallık Görüntüler Sunmaya Başladı

Doğa Kartpostallık Görüntüler Sunmaya Başladı
Ağrı’da sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte doğa adeta bir renk cümbüşüne sahne oluyor. Sararan yapraklar, yeşil tonlarına karışarak kartpostallık manzaralar oluşturuyor.

Ağrı’nın doğal güzellikleri, sonbaharın etkisiyle her zamankinden daha büyüleyici bir hâl alıyor. Özellikle parklar, ağaçlık alanlar ve yaylalar, doğaseverler için birer cazibe merkezi hâline gelmiş durumda. Sonbaharın eşsiz renkleri, Ağrı’da fotoğraf çekmek isteyenler için de büyük bir fırsat sunuyor. Sarı, turuncu ve kırmızı tonların bir araya geldiği manzaralar, profesyonel fotoğrafçılardan amatörlere kadar herkesin ilgisini çekiyor.

whatsapp-image-2024-10-04-at-14-18-19.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan fotoğrafçı Yusuf Taş, Ağrı’da sonbaharın en güzel yaşandığı yerler arasında ağaçlık alanlar ve şehir parklarının öne çıktığını belirterek; “Ağrı’nın geniş düzlüklerinde sararan ağaçlar ve doğal bitki örtüsü, ziyaretçilerine huzur dolu anlar yaşatıyor. Özellikle Ağrı Dağı eteklerindeki alanlar, sonbaharın renklerini en iyi yansıtan noktalardan biri olarak biliniyor. Ağrı’da yaşayanlar ve çevre illerden gelen ziyaretçiler, sonbaharın kısa süreli bu güzelliklerini kaçırmamak için doğaya akın ediyor. Piknik alanlarında ve yürüyüş rotalarında yoğunluk yaşanırken, sonbaharın tadını çıkarmak isteyenlere Ağrı’nın doğa harikalarını görmeleri için çağrıda bulunuyorum. Sonbaharın büyüsüne kapılmak isteyenler için Ağrı’da en güzel zamanlar yaşanıyor” dedi.

whatsapp-image-2024-10-04-at-14-17-40.jpeg

whatsapp-image-2024-10-04-at-14-17-29.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.