Köy Okulunda Sinema Keyfi

Köy Okulunda Sinema Keyfi
Kızılay Ağrı Şube Başkanlığı gönüllüleri, köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Kızılay gönüllüleri düzenledikleri program kapsamında okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretin en dikkat çekici etkinliği ise gönüllülerin kendi imkanlarıyla kurdukları sinema sahnesi oldu. Öğrencilere sinema keyfi yaşatan gönüllüler, sinema perdesi ve ses sistemi kurarak çocuklarla birlikte film izledi. Patlamış mısır eşliğinde gerçekleşen bu etkinlik, köy okulu öğrencileri için büyük bir heyecan kaynağı oldu.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, film izleme etkinliğinin ardından Kızılay gönüllüleri tarafından okul bahçesinde öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadığını belirterek, “Gönüllüler, çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayarak onları farklı aktivitelerle tanıştırdı. Oyunların sonunda gönüllüler, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak ziyaretlerini daha da anlamlı hale getirdiler” dedi.

gel.jpeg

Kızılay’ın köy okullarına yönelik bu tür etkinliklerinin çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Tatlı, “Gönüllüler, dayanışma ve yardımlaşma bilinciyle hareket ederek köy okullarına sinema, oyun ve hediye dolu bir gün yaşattı. Bu tür ziyaretlerin öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırdığı gözlemlenirken, gönüllülerin bu çalışmaları büyük takdir topladı” diye konuştu.

gel3.jpeg

gel4.jpeg

Kaynak:Yasemin Salman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.