Patnos'a altyapı yatırımı hız kazanıyor

Patnos'a altyapı yatırımı hız kazanıyor
Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, göreve başladığı günden bu yana ilçenin kalkınması için durmadan çalışıyor.

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, göreve başladığı günden bu yana ilçenin kalkınması için durmadan çalışıyor. Özellikle altyapı yatırımlarına büyük önem veren Başkan Taşkın, yaklaşan yaz sezonu öncesi Su ve Kanalizasyon ekiplerine talimat vererek 2024 programını erkenden başlattı.

Başlatılan çalışmalarla Patnos'un birçok mahallesinde altyapı, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon yenileme çalışmaları hız kazandı. Ekipler, eskiyen ve ömrünü tamamlayan kanalizasyon ve su borularını yenileriyle değiştiriyor.

Sadece kent merkezine değil, kırsal alanlara da hizmet götüren ekipler, vatandaşlara en sağlıklı şekilde içme suyu ulaştırmak için dağ taş demeden çalışıyor.

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada Patnos'un kalkınması için altyapı yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurguladı.

Hedeflerinin Patnos'u modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu belirten Taşkın, vatandaşların alt ve üstyapı taleplerini de anında değerlendirdiklerini söyledi.

Taşkın, "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir." ifadelerini kullandı.

Başkan Taşkın'ın çalışmaları Patnoslular tarafından da takdirle karşılanıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan vatandaşlar, Başkan Taşkın'ın göreve geldiğinden beri Patnos'ta birçok güzel gelişmenin yaşandığını ve altyapı yatırımlarına büyük önem verildiğini ifade ettiler.

Mahallelerin yol çalışmalarıyla birlikte daha modern ve yaşanabilir hale geleceğine inanan vatandaşlar, Başkan Taşkın'a teşekkür ettiler.

altyapipatnos-4.jpg

altyapipatnos-3.jpg

altyapipatnos-2.jpg

altyapipatnos-1.jpg

Kaynak:Erdal Uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum