PTT'den emeklilere yüzde 20 indirim

PTT'den emeklilere yüzde 20 indirim
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT’nin emeklilere yönelik başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasını duyurdu.

Uraloğlu, PTT'nin posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret alanlarındaki hizmetlerini, emekli vatandaşlara özel bir kampanya ile desteklediğini belirtti. Bakan, "Tüm emekli vatandaşlarımız, kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecekler" şeklinde konuştu.

Yurtiçi Varışlı Kargo Gönderiminde Yüzde 20 İndirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını “Emekliler Yılı” ilan ettiğini hatırlatan Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilere yönelik kampanyalara devam ettiklerini vurguladı. "Trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde emeklilerimize yönelik indirim kampanyalarımıza devam ediyoruz. Şimdi de PTT, emekli vatandaşlarımıza yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 adet olmak üzere yurtiçi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı," dedi.

Kampanya Detayları

Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, PTT iş yerlerine giderek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekler. Bakan Uraloğlu, kampanya ile ilgili detaylı bilgilere PTT'nin resmi internet sitesi www.ptt.gov.tr üzerinden veya PTT iş yerlerinden ulaşılabileceğini de belirtti.

PTT'nin bu adımı, emeklilere yönelik ekonomik destek paketlerinin bir parçası olarak hayata geçirilirken, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı ve onlara maliyet avantajı sağlamayı hedefliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.