Sevilen iki oyuncu Güldür Güldür'e geri dönüyor

Sevilen iki oyuncu Güldür Güldür'e  geri dönüyor
Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show'dan bir süre önce ayrılan Ecem Erkek, Güzel Günler dizisinin final yapmasının ardından ekibe geri döndü. Bu dönüşün ardından bir müjde daha geldi.

12 yıldır ekranlarda olan Güldür Güldür Show, bir dönem sevilen oyuncularının peş peşe ayrılmasıyla yaprak dökümü yaşamıştı. Bu oyuncular arasında Ecem Erkek ve Onur Buldu da vardı. Erkek'in geri dönüş haberi sonrası Onur Buldu da sosyal medya üzerinden dönüş sinyalini verdi. Güldür Güldür ekibinin paylaşımına "Canım şöyle bir kişilik yer açsak be" yorumunu yapan Buldu'ya, Ecem Erkek de "E bir kişilik yer de ben isterim" yanıtını verdi.

Hayranlardan Büyük Sevinç

Bu haberler, Güldür Güldür Show'un hayranları arasında büyük sevinç yarattı. Uzun süredir programdan ayrı olan sevilen oyuncuların geri dönüşü, programın eski keyifli günlerine dönmesini bekleyen izleyiciler için büyük bir müjde oldu.

Güldür Güldür Show'un Yeni Dönemi

Güldür Güldür Show, yeni sezonda eski ve yeni kadrosuyla izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Ecem Erkek ve Onur Buldu'nun geri dönmesiyle birlikte, programın dinamiklerinin nasıl değişeceği merakla bekleniyor.

Güldür Güldür Show'un yeni bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemesi ve komedi dünyasında yeniden fırtınalar estirmesi bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.