Van Valisi, Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin'in Arandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu

Van Valisi, Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin'in Arandığı Bölgede İncelemelerde Bulundu
Van Valisi Ozan Balcı, 27 Eylül'den bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in arama çalışmalarının yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulundu.

Van Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; Vali Balcı, 27 Eylül'de kaybolan Kabaiş'i bulmak için sürdürülen arama çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden mevcut durum hakkında bilgi alan Balcı, Kabaiş'in babası Nizamettin Kabaiş ve aile yakınlarıyla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

aa-20241010-35879541-35879537-van-valisi-balci-kaybolan-universite-ogrencisi-kabaisin-arandigi-bolgede-inceleme-yapti.jpg

Vali Balcı, Kabaiş'in bulunması amacıyla Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, AFAD ve diğer birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını belirtti.

Kendisine bu incelemeler sırasında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen, İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu ve Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanı Binbaşı Fırat Aslan eşlik etti.

Çalışmaların geniş bir alanda devam ettiğini ifade eden Balcı, Kabaiş'in bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini vurgulayarak şunları iletti:

"Çevre mahallelerde, şehir merkezinde ve 81 ilde çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Kızımızı bulabilmek için tüm deliller ayrıntılı bir şekilde değerlendiriliyor. Arama çalışmalarında botlar, helikopterler, dalgıçlar, arama kurtarma timleri, atlı birlikler aralıksız çalışıyor. Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı ve AFAD ekipleri ile Yüzüncü Yıl Üniversitesinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalar, kızımızı bulana kadar devam edecek".

aa-20241010-35879541-35879538-van-valisi-balci-kaybolan-universite-ogrencisi-kabaisin-arandigi-bolgede-inceleme-yapti.jpg

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.