Ağrı HEDEP’te beklenen başvuru geldi

Ağrı HEDEP’te beklenen başvuru geldi
Ağrı’da yaklaşan mahalli idareler seçimi öncesi ismi en çok konuşulanlar arasında olan Halef Keklik, resmi başvurusunu yaptı.

2014-2019 yılları arasında Ağrı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yapan ve bu dönemin favori adayları arasında gösterilen Halef Keklik, resmi başvurusunu yaparak aday adaylığını açıkladı.

Ağrı’da seçimin AK Parti ile HEDEP (DEM Parti) arasında geçmesi beklenirken, aday adayları şekillenmeye başladı. AK Parti’nin adayının önümüzdeki günlerde açıklanması beklenirken, DEM Parti’de ince eleyip sık dokuyor.

Bir önceki seçimde dışarıdan getirerek hata yapan HEDEP bu defa aynı hataya düşmek istemiyor. Bu konuda eş başkanlık için başvuruları alan partide en favori adaylardan biri olan Halef Keklik, parti binasına giderek resmi başvurusunu yaptı.

keklik1.webp

Halef Keklik Kimdir ?

1975 yılında Ağrı merkezde doğan Halef Keklik, okul hayatını Ağrı’da tamamladı.

Siyasetçi kimliği ve yardımseverlikleriyle tanınan Keklik, 2000 Yılında HADEP Ağrı İl Yöneticiliği, 2009 yılında DEHAP İlçe Başkanlığı, 2013 Yılında BDP İl Başkanlığı, 2014 Yılında Ağrı Belediye Başkan Yardımcılığı, 2019 HDP Parti Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.

Ağrı’da oldukça sevilen Keklik 29 Mart 2024’te yapılacak olan seçimlerde DEM Parti’den Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

halef.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.