Ağrı’da Düğün Sezonu Hareketli Geçti

Ağrı’da Düğün Sezonu Hareketli Geçti
Ağrı’da düğün sezonunun başlamasıyla birlikte gelinliklere olan talep artış gösterirken, özellikle yaz aylarının getirdiği hareketlilik gelinlik satıcılarının iş yoğunluğunu katladı.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Gelinlik Satıcısı Ahmet Karhan, bu sezonun oldukça yoğun geçtiğini ifade ederek, gelinlik fiyatlarında yaşanan artışa ve düğün paketlerine dair detaylar verdi. Ahmet Karhan, düğün sezonunda kiralık gelinlik fiyatlarının 10 bin TL’den başladığını, satılık gelinliklerin ise 40 bin TL’den itibaren alıcı bulduğunu belirtti. Karhan, özellikle sade gelinlik sevenlerin A kesim modelleri, gösterişli gelinlik tercih edenlerin ise helen ve pileli modelleri tercih ettiğini ifade etti.

whatsapp-image-2024-09-18-at-18-47-09.jpeg

Karhan, yalnızca Ağrı’da değil, yurt dışına da teslimat yaptıklarını söyleyerek, “Bu sene işlerimiz oldukça yoğun gidiyor. Yurt dışına teslimatlarımız da oldukça fazla. Kışın da nişan kıyafetlerine olan talep nedeniyle işlerimiz hiç durmadı. Hem kiralık hem de satılık gelinlik seçenekleri çiftler tarafından yoğun ilgi görüyor. Düğün hazırlıkları kapsamında gelinlere özel paketler de sunduk. Üçlü, ikili ve tekli paketlerle kuaför ve makyaj hizmetleri de veriyoruz. Üçlü paketimizde gelinlik, kına kıyafeti, after parti kıyafeti ve kuaför hizmeti sunuyoruz. Bu paketin fiyatı 35 ila 45 bin TL arasında değişiyor” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-09-18-at-18-47-09-2.jpeg

Ağrı’da büyük beden gelinlik ihtiyacını da karşılayan tek mağaza olduklarını vurgulayan Karhan, 58 bedene kadar gelinlikler sunduklarını söyledi. Kuaför hizmetlerinde ise alanında eğitimli kişilerin görev aldığını ve ipek kirpik uygulamaları gibi detaylı hizmetler verdiklerini belirten Karhan, “Gelinlerimiz bu dükkâna girdiklerinde kendilerini prenses gibi hissetsinler diye elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının en yoğun dönemlerimiz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-18-at-18-47-09-3.jpeg

Ahmet Karhan’ın uzun yıllardır faaliyet gösterdiği gelinlik sektöründe, Nazar Gelinlik, Setr-i Aşk ve Azelin markaları ön plana çıkıyor. Karhan, sezon boyunca toplamda 1200 gelinlik, kınalık ve after kıyafeti sattıklarını belirtti. Gelinlik deneme ücretinin de olmadığını dile getiren Karhan, ayrıca gelinlere küçük jestler yaparak duvak, buket veya taç hediyeleri verdiklerini ifade etti.

whatsapp-image-2024-09-18-at-18-47-09-4.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum