Ağrı'da kurbanını kesen piknik alanına koştu

Ağrı'da kurbanını kesen piknik alanına koştu
Ağrı’da sabah saatlerinde kurbanlarını kesen Ağrılılar, öğlen saatlerinde piknik alanlarına akın ettiler.

Ağrı’da sabah saatlerinde kurbanlarını kesen Ağrılılar, öğlen saatlerinde piknik alanlarına akın ettiler.

Bayramın ilk gününde sabahın erken saatlerinden itibaren kurbanlarını kesen Ağrılılar, bayramın manevi huzurunu yaşadıktan sonra soluğu piknik alanlarında aldı.

Ağrı'nın çeşitli bölgelerindeki başta 15 Temmuz, Selahattin Eyyubi ve Baraj yolu olmak üzere piknik alanları, kurban kesiminden sonra aileleri ve sevdikleriyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlarla doldu taştı.

Mesire alanlarını dolduran aileler, getirdikleri mangalları kurarak kurban etlerini yelleyerek eğlenceli anlar yaşadılar.

man1.jpeg

Kurban ibadetini gerçekleştirdikten sonra bayramın ruhuna uygun bir şekilde ailecek piknik alanına geldiklerini belirten Ahmet Yılmaz adlı vatandaş “Kurbanımızı keserek dinimize uygun bir şekilde dağıtımını yaptık. Bayram nedeni ile çalışmadığımız için dışarıda açık alanda geçirmek istedik. Çocuklar da bu şekilde enerjilerini atıyorlar. Herkesin bayramı mübarek olsun” dedi.

Ağrı şehir merkezinde bulunan piknik alanları tamamen dolarken, çıkan dumanlar etrafı sardı. Çocuklar ise piknik alanlarında gönüllerince oyunlar oynayarak bayramın tadını çıkardı.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.