KPSS 2024/2 merkezi atama tarihleri ne zaman?

KPSS 2024/2 merkezi atama tarihleri ne zaman?
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2024/2 merkezi yerleştirme süreci için adayların heyecanlı beklemesi devam ediyor.

Memurun hayali olması binlerce kişi, KPSS'nin Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilgileri ve lisans kayıtlarına katılması sağlandı. Şimdi ise gözler, 2024 yılında yapılan ikinci merkez atama sırasında çevrildi.

2024/2 Merkezi Atama Ne Zaman?

KPSS 2024/2 kurulum döneminde, kamu kurum ve kuruluşlarının kadrosunun 1 Ekim - 15 Kasım 2024 tarihleri ​​arasında katılımları sağlanacak. Adayların tercih işlemleri ise 19-26 Aralık 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Adaylar bu süreçte, kaydedilen kadrolara tercihlerini yaparak kamu personeli olma yolunda adım atacaklar.

Tercih Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak mı?

Tercih işlemleri, ÖSYM tarafından yayımlanacak olan KPSS 2024/2 Tercih Kılavuzu'na göre yapılacak. Kılavuz, adayların tercih sürecinde dikkat edilmesi gereken kurallar ve kadrolara ilişkin bilgiler dahildir. Adaylar, tercihler için https://ais.osym.gov.tr ​​adresinden TC kimlik numarası ve şifrelerini kullanarak başvurularını gerçekleştirecekler.

KPSS-2024/2 Tercih Kılavuzu henüz yayımlanmadı. Kılavuz yayınlandığında gerekli bilgiye sahip olunacak ve ÖSYM'nin internet sitesinde yer alacak. Adayların, tercih prosedürleri öncesinde kılavuz detaylı incelemeleri önem arz ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.