Kurban Bayramı’nda baraj yolunda her yer doldu

Kurban Bayramı’nda baraj yolunda her yer doldu
9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kurbanlarını kesen ve ziyaretlerini yapan Ağrılılar soluğu Ağrı Baraj yolunda aldılar.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde kurbanlarını kesen ve ziyaretlerini yapan Ağrılılar soluğu Ağrı Baraj yolunda aldılar. Mangal yakmak isteyenler piknik alanlarını tamamen doldururken, mangalla uğraşmak istemeyenler ise yol üzerinde bulunan kafelerin yolunu tuttular.

Ağrı’da Kurban Bayramı büyük bir coşku ile kutlanmaya devam ediyor. Bayramın üçüncü günü mesire alanları ve piknik alanlarını dolduran Ağrılıların yoğun olarak gittiği yerlerden biri de Ağrı Yazıcı Barajı yolu oldu.

2bfa9a83-c9b4-48a0-9695-8cf83ba07a01.jpeg

Doğası ve manzarası ile birçok kişinin tercihi olan baraj yolu şehir merkezine yakınlığı ve ağaç yoğunluğu ile vatandaşların uğrak yeri oldu. Yoğun ilgiden dolayı yol boyu araçlarla dolarken, piknikçiler ve kafelerde oturmak isteyen aileler büyük yoğunluk oluşturdu.

303813ae-faab-49d1-91c5-f5698e611e23.jpeg

Bayram nedeni ile yüzlerinin güldüğünü belirten kafe sahipleri, yağmurlar nedeni ile bu yıl istedikleri işi yapamadıklarını belirttiler.

Bayramın kendilerine çok iyi geldiğini belirten Saklı Bahçe Kafe İşletmecisi Sebahattin Karadağ “Bu yıl bayram yüzümüzü güldürdü. Tüm işletmeler tamamen dolu. Yine piknik alanları tamamen dolu. Halkımız bayramı dinlenerek ve eğlenerek geçirmek istiyor. Bu nedenle rezervasyon yaparak kimsenin mağdur olmasını istemedik. Talepten oldukça memnunuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.