Muş'ta 2. Geleneksel Spor Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Muş'ta 2. Geleneksel Spor Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı
Muş'un Bulanık ilçesinde, Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle "2. Geleneksel Spor Şenlikleri" düzenlendi.

Etkinlik, Bulanık Şehir Stadyumu'nda voleybol, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, futbol, badminton ve golf gibi toplam 19 farklı spor dalında gerçekleşti. Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, sporun asıl amacının insanların bir araya gelerek rekabet içinde beden sağlığını korumak olduğunu vurguladı. Ayrıca, şenliğe katılan çocukların mutluluğunu paylaşmanın kendisi için büyük bir sevinç kaynağı olduğunu belirtti.

Etkinlikte başarılı olan çocuklar ödüllerini alırken, programa İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, Bulanık MYO Müdürü Prof. Dr. İrşad Sami Yuca, öğretmenler ve aileler de katıldı.

aa-20241009-35868336-35868335-bulanikta-spor-senligi-duzenlendi.jpg

Bulanık Gençlik ve Spor Müdürü Serhat Akkaya da öğrencilerle şenlikte bir araya geldiklerini belirterek:

"Burada geleneksel oyunlar oynandı. En büyük amacımız gençlerimizi sportif faaliyetlere yöneltmek. Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi en büyük görevimizdir" diye konuştu.

aa-20241009-35868336-35868333-bulanikta-spor-senligi-duzenlendi.jpg

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.