Patnos’ta Saat Kulesi Projesi Hızla İlerliyor

Patnos’ta Saat Kulesi Projesi Hızla İlerliyor
Ağrı’nın Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın’ın öncülüğünde yürütülen Saat Kulesi inşaatının kaba kısmı tamamlandı.

Ağrı’nın Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın’ın öncülüğünde yürütülen Saat Kulesi inşaatının kaba kısmı tamamlandı.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, şehre yeni bir sembol kazandırma amacıyla başlatılan Saat Kulesi projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Taşkın, “Şehrimize çok yakışacak Saat Kulemizin kaba inşaatını tamamlıyoruz. Bu projemizi en kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan, kule tamamlandığında Patnos’un simgelerinden biri haline geleceğini ve ilçe halkının büyük beğenisini kazanacağını ifade etti. Başkan Taşkın, “Adım adım Patnos dedik ve siz değerli hemşerilerimize hizmet için ant içtik” sözleriyle, ilçeye yönelik hizmetlerine aralıksız devam edeceklerinin altını çizdi. Saat Kulesi’nin, Patnos’un modernleşme sürecine katkıda bulunacağını belirten Taşkın, bu tür projelerin ilçenin estetik görünümünü güçlendireceğini söyledi.

saat1.jpeg

Saat Kulesi projesinin kaba inşaatının ardından, detay çalışmalarının hızla yürütüldüğünü belirten Başkan Taşkın, “Hemşerilerimizin sabırsızlıkla beklediği bu projeyi, planlanan takvimde tamamlayarak en kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız. Patnos Saat Kulesi tamamlandığında şehrin önemli simgelerinden biri olarak hemşerilerimizin buluşma noktası olacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:Yasemin Salman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.