Şehrin tam ortasında gezinen at ilgi odağı oldu

Şehrin tam ortasında gezinen at ilgi odağı oldu
Ağrı'da sonbaharın eşsiz atmosferi, şehir sakinlerini ve doğayı etkisi altına alırken, Ağrı Abide Mahallesi'nde güneşlenen bir at vatandaşların dikkatini çekti.

Ağrı'nın doğal güzellikleri ve sonbaharın getirdiği huzurlu atmosfer, şehirde hem insanlara hem de hayvanlara kendilerini dışarı atma fırsatı sunuyor. Her mevsim farklı bir çehreye bürünen şehir, özellikle sonbaharın serin ama güneşli günlerinde adeta bir tabloyu andırıyor. Şehrin bu sakin havası ve doğayla iç içe geçmesi, Ağrılılar için her zaman büyüleyici bir manzara sunuyor. Ancak bu kez, doğanın bir başka sakininden, bir attan gelen bu manzara şehirdeki herkesin ilgisini çekti.

whatsapp-image-2024-10-06-at-14-32-45-2.jpeg

Gündelik koşuşturma arasında birdenbire karşılarına çıkan bu at, şehir sakinlerinin ilgi odağı haline geldi. Vatandaşlar, Ağrı'nın merkezinde böyle bir manzara ile karşılaşmanın oldukça beklenmedik olduğunu ifade etti. Karaköse Haber İnternet Sitesi’ne konuşan vatandaşlar, şehrin kalbinde bir at görmenin ilginç ve sıra dışı bir deneyim olduğunu dile getirerek:

"Ağrı'nın sonbaharda ortaya çıkan doğal güzellikleri her zaman dikkat çekicidir. Ancak bu kadar güzel bir havada, sokak hayvanlarının bile güneşin tadını çıkardığını görmek bizler için çok keyifli. Atın bu şekilde şehrin merkezinde güneşlenmesi ve adeta doğanın bir parçasıymış gibi havanın tadını çıkarması çok ilgimizi çekti" şeklinde konuştular.

whatsapp-image-2024-10-06-at-14-32-45-1.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.