Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Bitlis'i Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Bitlis'i Ziyaret Etti
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Bitlis'te gerçekleştirdiği inceleme gezisi kapsamında tarım ve hayvancılık alanındaki çeşitli tesisleri ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Programının ilk durağı olan Ahlat ilçesinde, Gümen bakliyat eleme ve paketleme tesisi ziyaretinde bulundu. Burada yapılan çalışmalar hakkında firma sahibi Kenan Örken’den detaylı bilgi aldıktan sonra, Otluyazı köyünde bulunan küçükbaş hayvancılık tesisine geçti. Bu tesiste de firma yetkilisi Cihan Timrus tarafından bilgilendirilen Gümen, düzenli olarak farklı illeri ziyaret ettiklerini ve bu kapsamda Bitlis’te incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Ziyaretin devamında Gümen, Selçuklu Meydan Mezarlığı’na da uğradı. Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Tarım ve Orman İl Müdürü Ramazan Çolak, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nihat Keskin, Ahlat Ziraat Odası Başkanı Necat Demirden, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Subaşı ve diğer kurum yetkilileri de bu ziyaretlerde kendisine eşlik etti.

aa-20241012-35896813-35896806-tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-ahmet-gumen-bitliste-incelemelerde-bulundu.jpg

Valilik ziyaretinin ardından üretim planlaması ve desteklemeleri anlatmak için üreticilerle bir araya geldiklerini belirten Gümen, şöyle konuştu:

"İşletmeleri ziyaret ediyoruz. Sahada üreticilerimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Önce bitkisel üretimle ilgili tesisi gezdik. Bitkisel üretimde, üretim planlama ve desteklemeleri değiştirmiştik. O yüzden bunları sahada görerek, varsa sorunları dinledik. Daha sonra hayvancılık tesisini ziyaret ettik. Üreticimizin memnuniyetini duymak bizi mutlu ediyor. Üreticinin ve üretimin yanındayız."

aa-20241012-35896813-35896809-tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-ahmet-gumen-bitliste-incelemelerde-bulundu.jpg

aa-20241012-35896813-35896808-tarim-ve-orman-bakan-yardimcisi-ahmet-gumen-bitliste-incelemelerde-bulundu.jpg

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.