Vali Koç, Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Vali Koç, Lise Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Ağrı Valisi Mustafa Koç, okul ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, okul ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ziyaret sırasında Vali Mustafa Koç, öğrencilerle bir araya gelerek onların düşüncelerini dinleyerek başarılarını takdir etti. Öğrencilerin azim ve enerjilerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Koç, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kararlılığı ve çalışkanlığı bizleri mutlu ediyor" dedi.

Ziyaretin ardından Vali Koç, okul pansiyonunda öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. Öğrencilerle aynı masada yemek yiyen Vali Koç, eğitim hayatı ve gençlerin gelecek planları üzerine sohbet etti. Bu tür buluşmaların, öğrencilere moral verdiğini ve aralarındaki bağı güçlendirdiğini belirten Vali Koç, "Öğrencilerimizle bir araya gelmek, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı" ifadelerini kullandı.

der1-001.jpeg

Ağrı Valisi Mustafa Koç, gençlerin eğitimine her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, "Geleceğimiz olan gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim alması için devlet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Gençlerimizin başarılı olması, Ağrı’nın da geleceğini aydınlatacaktır" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Koç, gençlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

der2-001.jpeg

der3.jpeg

der4.jpeg

der5.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.