Raif Medetoğlu

Raif Medetoğlu

Aklın Yolu Birdir..

Aklın Yolu Birdir..

Şarkın çocukları bu kentin içinde bulunduğu durumdan ders çıkararak daha iyi bir seviye temin etmek suretiyle yeni bir nefes, yeni bir ses ,yeni bir vicdan ile Ağrı'nın kalkınma hamlesine ortak olmak için 31 MART Pazar günü sandık başına gidecek.

AĞRI gibi kentler cemiyet hayatında memleketin çıkarları eşliğinde birlikte organize olmak üzere yeni bir hareket tarzı geliştirmek mecburiyetindedir.

Bakınız, evvelâ bizim millet olarak kendi potansiyelimizi farkında olmamız gerekiyor.

Özelikle bu kentin küçükten büyüğe mevki ve önemine göre daha önce ve şimdi kentin yönetiminde bilvesile aktif rol almış bütün dinamikler samimi bir birliktelik sağlamak koşuluyla daha yaşanabilir mutlu ve mesut bir şehir kimliği inşaa etme yolunda bir vücudun azaları gibi birbirine yardımcı olmasını memleketin ikbali için çok önemli bir teşebbüs olarak görüyorum.
Her zaman olduğu gibi ,burada tekrar vurgulamak istiyorum.

Değerli dostlar;
Partizanca sloganik söylemler bizim millet olarak aramızdaki muhabbet ve hürmeti ciddi anlamda zedelemektedir.
Hükümetlerin ulusal anlamda aldığı politik kararlar üzerinden bir tartışma ve itiraz geliştirmek ,yada ideolojik saiklerle hareket etmek ,yerel sorunları perdeliyor ve asıl yerelde milletin çıkarları eşliğinde odaklanmamız gereken sorunları gündemimize almamız gerekirken ,çok faydasız şeylerle vaktimizi ve enerjimizi israf ediyoruz.

Bu bakımdan bu seçim her seçimden daha çok önem arz etmektedir.
Size ve bize hizmet üretecek iradeyi destekleyerek ecdat yadigarı olan üzerinde yaşadığımız bu müşterek vatan topraklarında hayal ettiğimiz şehri birlikte inşaa edebiliriz.
Geliniz bu kenti sevgiyle büyütmek isteyen kadrolara destek verelim.
İktidarın nimetlerinden faydalanmak adına milletimizin refahına vesile olalım.

Dünya'nın hiç bir yerinde çekişmeden didişmeden bir başarı hikayesi yazılmamıştır.

Daha önce farklı platformlarda dediğim gibi belediye başkanlığı makamına aday olan ve tamamen ideolojik gerekçelerle siyasal bir duruş ortaya koyan ve devletin bütün organları ile kavgalı olan bir siyasal hareket bu kente nasıl bir değer katabilir ?

Ülkenin Cumhurbaşkanı ile kavgalı, meclis başkanı ile kavgalı, vali ile kavgalı, rektörle kavgalı, asker ve polisle kavgalı peki adama sormazlar mi siz bu kentte böyle bir atmosferde nasıl hizmet edeceksiniz ?

Biz memleket sevdalısı bireylerin omuzuna yüklenen mesuliyetin farkındalığı içinde benliğini bu milletin saadetine vesile kılmak için ibadet tadında hizmetkâr olanların yanında saf durarak vicdani sorumluluğumuzu sandık başına giderek yerine getirmek mecburiyetindeyiz...


"Aklın yolu birdir " Diğer küçük parti kırıntılarına giden her bir oy bu şehrin kalkınma hamlesine hiç bir katkı sağlamadığını bilelim.

DEM ve AK parti arasında geçen bu seçimde sağduyulu davranalım beş yılı heba etmeyelim...

Hep birlikte mesut ve bahtiyar bir şehrin inşasına giden yolda birlikte organize olalım.

Kararsız kalmayınız şehrin ikbaline sahip çıkınız.

Bu şehri gerçek belediyeciliğin öncüsü olan iradeye emanet edelim.

Vesselam

Bu yazı toplam 425 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Raif Medetoğlu Arşivi