Üniversiteye hazırlanan öğrencilere motivasyon gezisi

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere motivasyon gezisi
Ağrı Özel Ağrı Teknokent Koleji öğrencileri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni gezerek üniversite hakkında unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Ağrı Özel Ağrı Teknokent Koleji öğrencileri Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni gezerek üniversite hakkında unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Öğrencilerinin motivasyonunu artırmak ve üniversitenin nasıl bir yer olduğunu anlamları için 20 lise öğrencisini Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi'ne getiren, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Aleyna Gerengi, öğrencilerine kendisinin de okuyup mezun olduğu üniversiteyi gezdirdi.

fen2.jpeg

Üniversite içerisinde ki alanları gezen öğrenciler önce Fen Edebiyat Fakültesini, sonrasında ise Kütüphane, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nu gezerek dersler hakkında bilgi aldı.

fen5.jpeg

Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aydemir ile bire bir görüşen ve sohbet eden öğrenciler, sonrasında Tarih Bölümünden Doç.Dr.Berna Karagözoğlu’ndan Tarih dersi adına bilgi aldılar.

fen4.jpeg

Prof.Dr. Akif Arslan’ın dersine katılarak üniversite öğrencileri ile aynı sırayı paylaşan lise öğrencileri, derse gelen bir diğer hoca Doç.Dr. Sait Yılter ise cübbesini giyerek çocuklarla tanıştı.

fen7.jpeg

Oldukça verimli ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirten Ağrı Özel Ağrı Teknokent Koleji Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Aleyna Gerengi “Öğrencilerimin sınavlara hazırlanırken üniversitenin nasıl bir yer olduğunu ve ona göre çalışmaları gerektiğini göstererek öğretmek istedim. Öğrencilerim çok güzel bir gün geçirdiler. Bizlere kolaylık sağlayarak üniversitenin kapılarını açan tüm AİÇÜ yönetimine ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerim için ayrıcalıklı ve verimli bir gün oldu” ifadelerini kullandı.

fen6.jpeg

Son olarak Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda Bölüm Hocası ve öğrencileri ile Badminton oynayan öğrenciler; masaj odası, anatomi odası, satranç odasını gezerek bilgi aldı. Son durak olan Konuk Evinde ise bisiklet sürerek günü tamamlayan öğrenciler, daha sonra üniversiteye veda ederek okullarına geri döndüler.

fen9.jpeg

fen11.jpeg

Kaynak:Erdal Uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.