Doğubayazıt'ta İnşaatçılar Yağıştan Memnun

Doğubayazıt'ta İnşaatçılar Yağıştan Memnun
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde son dönemlerde yoğun bir şekilde devam eden sağanak yağışlar inşaat işleri yapan müteahhitleri sevindirdi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde son dönemlerde yoğun bir şekilde devam eden sağanak yağışlar inşaat işleri yapan müteahhitleri sevindirdi. İnşaatların doğal bir şekilde sulandığına dikkat çeken müteahhitler, yağışların kendilerini çok fazla engellemediğini söylediler.

Doğubayazıt’ta inşaat sezonu tüm hızıyla sürüyor. İlçede bu yıl inşaat sayısında ki artış gözlerken kaçmazken, olumsuz hava koşullarının müteahhitleri çok fazla etkilememesi dikkat çekiyor.

Her türlü hava koşullarına rağmen çalışmaya devam ettiklerini belirten Abdullah ve Mehmet Şahin kardeşlerin yapı sahipliğini üstlendiği ve Nihat Örs’ün müteahhitliğini yaptığı inşaat projeleri, her türlü hava koşuluna rağmen devam ediyor.

ter.jpeg

Yağışlar nedeni ile çalışmalara çok az ara verdiklerini belirten Müteahhit Nihat Örs, mevsim şartlarının kısıtlı olması nedeni ile ara vermeden çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Bu yıl çok fazla yağışın olduğunu ancak kendilerinin bunu artıya çevirdiğini belirten Müteahhit Örs “ Bu yıl Doğubayazıt’ta etkili olan bol yağışlar, inşaat sürecini bazı zorluklarla karşı karşıya bıraktı. Ancak biz kat çıktığımız için inşaatın sulanmasında yağmur suları bize zarardan çok katkı verdi. Her çıktığımız katta sonra yağmurun yağması doğal sulama yapılmış gibi oldu. Binalarımız daha sağlam hale geldi. Biz hava koşullarından çok etkilenmedik, bilakis katkısı oldu bize. İş güvenliği önlemlerini çok önemsiyoruz. Belediye ekipleri de bu konuda çok duyarlı. Elimizden geldiğince çevreye zarar vermeden işimizi bitirmeyi planlıyoruz ” ifadelerini kullandı.

ter1.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum