Ekmek Teknesi çalınınca memleketine geri döndü

Ekmek Teknesi çalınınca memleketine geri döndü
İstanbul Sultanbeyli’de nakliyat işinde geçimini sağlayan Serkan Kapan, kamyonetinin çalınmasıyla ekmek teknesini kaybederek memleketi Ağrı’ya geri dönmek zorunda kaldı.

İstanbul Sultanbeyli’de nakliyat işinde geçimini sağlayan Serkan Kapan, kamyonetinin çalınmasıyla ekmek teknesini kaybederek memleketi Ağrı’ya geri dönmek zorunda kaldı.

İstanbul'da yaşayan ve nakliyat işi yaparak ailesini geçindiren Serkan Kapan, hayatının en zor günlerini yaşıyor. Geçen hafta sabah saatlerinde Sultanbeyli'deki evinin önünde park halinde olan 23 AAZ 952 plakalı kamyoneti çalınan Kapan, işsiz ve çaresiz kaldı. Yıllardır ekmeğini kazandığı kamyonetini kaybeden Kapan, geçim sıkıntısı nedeniyle İstanbul'dan ayrılarak memleketi Ağrı’ya geri döndü.

ter.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Serkan Kapan, İstanbul’daki yaşamına veda etmek zorunda kaldığını belirterek, “Kamyonetim benim ekmek teknemdi. Onun sayesinde hem ailemi geçindiriyor hem de müşterilerime hizmet veriyordum. Ancak bir sabah uyandığımda kamyonetimin yerinde olmadığını fark ettim. Hemen polise haber verdim ama günlerce süren aramalara rağmen hiçbir iz bulunamadı” dedi.

ter1.jpeg

Kamyoneti çalındıktan sonra işleri durma noktasına gelen Kapan, nakliyat işlerini sürdüremeyince İstanbul'daki yaşamını devam ettiremez hale geldi. Ekmek teknesini kaybetmenin yanı sıra ekonomik zorluklarla da başa çıkmak zorunda kalan Kapan, en sonunda Ağrı’ya dönme kararı aldı. Serkan Kapan, hayatının büyük bir kısmını geçirdiği İstanbul'dan ayrılarak ailesiyle birlikte memleketi Ağrı'ya döndü.

Kapan, Ağrı’da yeniden iş bulma umuduyla hayatını yeniden şekillendirmeye çalışıyor. Kapan, “Ağrı benim memleketim ama İstanbul’da yıllardır kurduğum bir düzenim vardı. Çalınan kamyonetimle birlikte her şeyimi kaybettim. Memleketime geri dönmek zorunda kalmak benim için çok zordu. Ancak başka çarem kalmadı" ifadelerini kullandı.

ter3.jpeg

Ağrı’da ailesinin desteğiyle yeni bir başlangıç yapmayı planlayan Kapan, “Hayat devam ediyor. Memleketimde yeni bir düzen kurup, tekrar nakliyat işine dönmek istiyorum. Ancak şu an için bir kamyonet alacak gücüm yok. Öncelikle geçici işler yaparak ailemi geçindirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.