Mehmet Ali Sezer

Mehmet Ali Sezer

Narin...

Narin...

Önce Dilan’dan başlayalım yani Dilan Polat’tan.. Batmanlı bir ailenin kızı olan Dilan Polat eşi Engin Polat ile şatafatlı hayatından kesitleri sosyal medya hesaplarından görgüsüzce paylaştıkları için yakayı ele verdi ve bu değirmenin suyunun nereden aktığı ile ilgili şaibeler artınca tutuklanıp cezaevine gönderildiler.

Türkiye aylarca Dilan Polat neden tutuklandı, neden cezaevine girdi ne zaman çıkacak şeklinde tartışmalara giredursun o da ne sürprizzz soluğu dışarıda aldılar. Önce kendisi sonra eşi.. Hatta çıkar çıkmaz yine sosyal medya paylaşımlarına kaldıkları yerden devam ettiler. (Enercii)

O ZAMAN BU SORUYU SORMAK GEREKMEZ Mİ?

Madem ki suçluydular neden serbest bırakıldılar, mademki suçsuzdular o zaman neden tutuklandılar? Bu sorunun cevabını sizler tartışadurun geçelim Narin’e

Narin...

Diyarbakır'dan Narin’in kaybolduğu ile alakalı haberler yayılmaya başladı gazetelerde, televizyonlarda.
Çocuğun yaşının küçük olması ile aradan geçen gün sayısının artması içimize düşen korkuyu biraz daha büyütüyordu. Ailesinin bir taraftan çelişkili konuşmaları başta olmak üzere önce abisinin sonra amcasının gözaltına alınması, sonra annesinin Didem Arslan’ın programına katılıp kafaları karıştıran çelişkili cümleler kurması Narin’in aileden biri tarafından kaçırılıp öldürüldüğü ile alakalı şüpheleri kuvvetlendirdi.

Küçük Narin’in Kur'an Kursundan çıktıktan sonra bir daha ortaya çıkmaması tüm Türkiye'nin 19 günden beri en büyük gündem maddesi haline geldi.

Arama kurtarma ekipleri Narin’in canlı ya da cansız bedenini bulmak amacıyla gece gündüz demeden çalışırken aile fertlerinin devletten bir şeyler sakladığı aşikardı. Bunun sebebi ise Narin’in bizzat annesinin askere gitmek üzere olan oğlu Enes’ten bahsetmesiydi.

Narin neden öldürüldü, Narin’i kim öldürdü, Narin öldürülmeyi hak edecek ne yapmıştı, Narin’e karşı nasıl bir kin ve nefret beslediler de onun o minnacık bedeninden ruhunu söküp aldılar.


Küçücük bir çocuğun kime ne zararı dokunmuş olabilirdi ki, kimi sinirlendirdi, kimi kızdırdı, ya da kimler arasındaki kirli hesaplaşmaların kurbanı oldu?


Bütün bu soruların cevaplarını umarız ki ve diliyoruz ki otopsi raporunun çıkmasından sonra ilgili merciler ortaya çıkarıp kamuoyuyla paylaşır.

Narin’in Otopsi Raporu

Narin'in bir dere yatağında çuvalın içerisinde ölü bir şekilde bulunduğunun haberi tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğarken diğer taraftan otopsi raporunun bir an önce çıkması için sabırsızlanan yurttaşların bilmesi gerekir ki kendisinin boğulduğuna yönelik boynunda izlerin olduğu ve ayaklarında kırıklar olduğu ile ilgili rapor paylaşıldı.

Dilan ve Engin Polat çifti neden içeri girdi ve nasıl çıktı? Bununla alakalı insanların akıllarında bir sürü şaibeli soru işareti var. Bu soru işaretlerinin giderilmesi gerekiyor hani yukarıda bahsettim ya mademki suçsuzdular neden tutukladınız mademki suçluydular neden serbest bıraktınız.. Daha çıkar çıkmaz Dilan Polat ne yaptı meşhur olan ‘Enercii’ şarkısını sosyal medya hesabından paylaşıp adeta birileriyle dalga geçti.

Orada ‘Enerci’ şarkısını söylemeye devam etsin yüreğimizi paramparça eden Narin’e de demeli peki?

Kime ne zararı dokundu, kime ne yapmıştı, kimin istemediği bir şey yapmıştı ki el kadar çocuk ne istediniz ondan, hiç mi acımadınız, hiç mi canınız yanmadı, hiç mi vicdanımız sızlamadı, sizin de çocuğunuz kardeşiniz yok mu, bu nasıl bir vahşilik, insanlık denilen kavram neden terk etti gitti bu dünyayı.
Ya insanlar kötü olmamalı ya da çocuklar dünyaya gelmemeli.. Bir çocuğun acı çekmesi kıyametin en büyük habercisi olmalı. Bırakın öldürülmeyi, bir çocuğun yatağına aç bir şekilde girmesi bile dünya denilen bu alemin çivisinin çıkması ile gök kubbenin üzerimize yıkılması demektir, öyle olmalı.

Ah Narin ah ciğerimizi paramparça ettin. Seni sürükleyip vahşice katleden her kim ise aynısını kendisi de yaşasın.. Kendisinin ölümü de aynen o şekilde olsun.. Hatta daha beter olsun cayır cayır, diri diri ateşlerde yansın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Ali Sezer Arşivi